Čeněk

Čeněk

Anotace: ,,,

Víš Čeňku
už nezobej ty Éčka
jsou to mozkojedy
koupím ti klíčenku
USBéčka.. dvě giga fotek dědy

Ten stavy vědomí
jen vodkou měnil
měl čistý svědomí
i když byl senil

Pil jenom o sobotách
párkrát si taky potách
z vyržínka za dvěpade
to byla doba kamaráde

Když šel jsi hoďku
brázdou polem
bez svinstev všude kolem
i ten vůl už není volem
tak jako bejval dřív
i slovo emajl,fak a chlív
má dneska trochu jinej grif..
Autor zenge, 28.01.2009
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Holis, Psavec, NikitaNikaT., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré a něco na tem bude...

28.01.2009 20:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí