Moje město

Moje město

Anotace: květový nektarový

zůstali jsme...slepí, bdělí
bloudíme pod poryvy deště
protékáme skrz vodovodní trubky
trávíme živé a jejich stíny

přícházíme a opoušťíme
kanály skrz mrtvolný puch nového východu slunce
bráníme naše město
zavíráme cesty spásy
a odkláníme ďáblův zrak od končin vašich

předstíráme taháme za nitky vašeho vědomí
lžeme pod náporem pravdy
a zaříkáváme se

teď můžete položit hlavu
my vás uspíme
přes světy vašich snů se potácíme
kopeme do hlavy ty slabé
a sbíráme krev silných

přijď do temnoty která se tváří jako stín
zrádná a lákavá
přijmi naši náruč a vstřebej teplo našich domovů

jsme tu s tebou
přátelé co zradí
lháři kteří pravdu znají
a vrazi kteří se topí v lásce k životu

projdi a modli se ke svému bohu
nechej nás v našem světě
nenuť nás jít dál

ve chvílích smutku vstřebej všechen náš do žil svých
nech ho proudit pod závojem mlhy cestou života
podívej se za hranici očí a odříkej své prosby

vrazi
už se schází

vrazi kteří již zavražděni byli
jejich děti sedí v hnízdech hnijících
a roní slzy nad beznadějí ptačího zpěvu
poslouchají zvuky rána a doufají v náruč noci
matky spasitelky
přikrývají jejich obličej

když už světlo zmírá v bolestech
to jejich rodiče pějí písně nad stromy

chtějí se opájet krví a hnisem
jen zemři a nepřej si nic

my už se dotýkáme korun
a spasíme svět
svět zrcadlící se ve smrti života

a náruč už je prázdná
Autor Stagger Lee, 28.01.2009
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bean, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no..ty krávo!

prohnilej svět
falešných nadějí
skomírá nad propastí života
a vrazi..
sepsali ortel svých zítřků
pro potomky..
těch..
i oněch čekajících
na smrt

30.01.2009 16:01:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí