Výlet

Výlet

Anotace: ...

Ko-neč-ňééééé jsem na tripu (per-orálně),
odhazuji tragiku (tea-trálně).
-Čaj je mimo hru.
Předbíhám svou logiku
v běhu na čtvrt miligramu,
číslo jedna na triku,
hořím! pukám! padám v jámu!
se svou myslí v dutém stanu
potápím se v toniku,
svědí, ruce z filigránů.
Stěny moje tělo objímají,
tisíce smyčců mi v žilách hrají.

-Tančím za letu

Září
Autor DalfaSalfa, 29.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Psavec, saddova, 6thSun, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

huh, dobre :)

29.01.2009 17:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí