Vír ideálů

Vír ideálů

Anotace: mm..

Buďte dál slepí
vy, se zdravýma očima,
vy, tetovaní na srdci
vy, bez myšlenek logiky
vy, ...

O nic nejde
jen další život
ztratil smysl,
díky vám.

Buďte dál slepí
vy, se zdravýma očima
vy, tetovaní na srdci
vy, co nemáte pocity
vy, ...

O nic přece nejde,
TAK BUĎTE SI DÁL KLIDNĚ SLEPÍ,
VY!!!!
/křičím,
křičím!!!/

Osamělý vojáku?
Rychlost
tvého dechu
ničí můj
kaštanově hnědý
sen
a ve vůni noci
je slyšet
příchod bouřky,
která smyje
všechnu
vaši nenávist
a nepochopení.

Tak
nebuďte
dál slepí ......

/Jsi tam, Bože?
Nenávidím tě!/
Autor bloumej očima, 29.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, kikis, Holis, labuť, saddova, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též se mi druhá půle líbí víc.

29.01.2009 18:05:00 | labuť

!!!

29.01.2009 17:27:00 | 6thSun

ta prvni polovina mi prijde jako tuctova pisnicka, ale druha polovina, od toho vojaka je na tip, takze asi tak...

29.01.2009 17:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí