Možná

Možná

Anotace: smutňoučký

Možná jsi zapomněla dovřít okno,
Náš kocourek Mojžíš se protáhl skulinou,
Pak vyskočil do parku,
Jenže bydlíme v osmnáctém patře,
Tak mu nezbylo moc šancí.

Možná jsi zapomněla vypnout žehličku,
Když dosáhla potřebné zápalné teploty,
Vzňala se ta stará deka,
Od ní potom záclony, nábytek, koberce,
Takže z bytu zbyl ošklivý škvarek.

Možná jsi nedávala pozor na přechodu,
Vstoupila do jízdní dráhy spěchajícímu náklaďáku,
Mozek ti vytekl na dlažbu,
S ním všechny tvé krásné nápady,
Které už nikdy neuslyším.

Možná teď stojím u kiosku v metru,
Prázdné kelímky odhazuji do odpadkového koše,
Se vším co jsem miloval.
Vůbec si nelámu hlavu nad tím,
Co budu dělat dál.
Autor Laa, 29.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Quigleika, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno je možné, ach jo, ale lepší na to nemyslet.

30.01.2009 00:07:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí