Já piju a budu pít ještě víc!

Já piju a budu pít ještě víc!

Anotace: Na Vás!

V hospodě u pár skleniček,
pro každého jinak žal, radost, touhou, žár milování i látanina jizviček,
v hypnóze slova rudě ve Tvou hlavu i v líc
a já piju a budu pít ještě víc.

Dým cigarety - neboj - až smog Tě dorazí,
přijde dne a tělo Tvé zakusím,
polibky dolehnou - níže, jdi nážeji - půjdeš mi vstříc
a já piju a budu pít ještě víc.

Tančím zběsile a baví mě to, mám to na hraně,
sama ve své krychlové zpovědně
a já piju a budu pít jště víc.

Jen tvou duši potřebuji, ne tělo
měla bych přestat, aby ze mě tolik to netáhlo.
Víš že nepřestanu!
Já piju a budu pít ještě víc!
Autor Kornélie Viktoria, 29.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Kubino 2, WAYWARD, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dosti působivé, ty anafory tomu dodávají šťávu

29.01.2009 22:56:00 | Kubino 2

na just!

29.01.2009 21:16:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí