Mé místo

Mé místo

Anotace: Mé místo

Mé místo je tam,
kde je mně potřeba.
Nikdo nemá skonat sám,
nikdo není kus dřeva.

Snažím se šířit náladu,
tmelit naší partu.
Všechnu nudu pošlu k ledu,
pevné místo mám tu.

Baví mě to hrozně moc,
snad to k něčemu je.
Ať je den či temná noc,
Tony tu pro vás je.

Nepotřebuji nic,
sebe vždy nesu.
Zábava všem, co víc?
Máte někdo basu?

S pivem to jde lépe,
dá se i bez něj.
Dávám na trh sám sebe,
tak se mi nesměj.

Směj se jedině s námi,
pak je to správné místo.
Ta slečna je fajn, dá mi?
Uplatním zde své mužo?

Takovéto místo je ráj,
sem budu chodit rád.
Přijď sem a něco si zahraj,
nás se nemůžeš bát.

Zde je mé místo,
jsi tu má ženo?
Autor James Tony, 29.01.2009
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí