len ty dávaš život mojím básniam..

len ty dávaš život mojím básniam..

Anotace: smutok či plač..usmev či radost..všetko je len o tebe..

=====================================

venuj mi pohlad s tvojích očí...
usmevom ma poblázni ..
venuj mi bozk v tichu polnoci
prosím nič nevrav,len zhasni..¨

=====================================

venuj mi obajtie v nebeskom daždi,
a dlanou pohlad moju tvár..
venuj mi myšlienku,sviecu mlčky zažni,
bud vedla mna,tak ako vtedy si stál

======================================

len ty dávaš život mojím básniam
a nádych tužby tajomnej..

======================================

a mojmu životu dávaš zase zmysel
pri myšlienke a láske vzájomnéj,
cítim sa ako vták v povetrí
čo štastím obletí-celý svet..

======================================¨

naučil si ma milovat no naučil si ma aj plakat..
ale každá jedna veta sa zrodila pri myšlienke na teba..
každá básen..každý verš..
je o tebe..pre teba..¨

aj ked už niesme tak
navždy..s láskou..ved vieš..
Autor bejbyyyy, 29.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 18
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Holis, enigman, fab four, Lissa, labuť, Bíša, Kubino 2, Giginka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půvabné.)

01.02.2009 10:58:00 | Netty de Touvenell

ST!Za ty city,myšlenku a kouzlo,co tam je..a nemůžu si pomoci,ale ta slovenština ty básničky ještě tak hezky zjemňuje...krásné =)

29.01.2009 22:38:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí