Ódine

Ódine

Anotace: For a God

Oh, svatý Ódine, mám hlad.
Oh, krásný Ódině, také strach.
Oh, temný Ódine, chci jíst.
Oh, ďábelský Ódine, přijď.

Hle, mocný Ódine, já tě vidím.
Hle, drahý Ódine, já tě sním.
Hle, svatý Ódine, já se skldním.
Hle, mrtvý Ódine, nezvládl jsem to.

Kuš, mrtvá brečko, je mi špatně.
Kus, mrtvý bože, mé trávení vadne.
Kus, hřísná myšlenko, smrdíš ladně.
Kuš, hříšníku, vyžeň sám sebe, snadně.

Zemři, hnusný žroute.
Zemři, ty, jenže boha jsi pozřel.
Zemři, ve smutném koutě.
Zemři, hned, zemři, bastarde.
Autor found, 30.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Akanishi, Valoar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí