Blues-ová

Blues-ová

Anotace: ...."....

Přes to že jsi v hrobě
stále cítím lásku k tobě.
Už nikde není tolik světel
jako když jsi někam vešel.
Na druhou stranu
překročil jsi bránu
kde jezdí bezstarostně vůz
v jiném světě hraješ blues.
V ten moment přestane mě bolet srdce
doufáme v to všichni přece
že tam vládne pohoda
opojná je nebeská svoboda.
Věřím,že potkáme se v příštím životě
nebo tam
nebude to optický klam
musím přejít tvůj skon
zadržet slz ron...
Přesto se mi strašně stýská
prázdná je tvá rodná víska-bez tebe
Ale co!Pojdme na to z vesela
přijdeme občas na hrobku
dát si cigáro,vodku....
At je červen nebo leden
Zub si vezme nástroj jeden
na klarinet zabřinče
Petit fleur nebo na pobřeží cizince
Jančařík na dušičky z daleka
mě s Barčou vyleká
Určitě jsi se tomu smál
Just a gigolo hned dal
Takže milý tatínku
dej mým dětem do vínku
hodně zdraví,štěstí
a drž nám tady pěsti.
Autor 5thelement, 30.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kozoroh 1, BArBArKO, lucajda89, hanele m., Holis, Kapka, Quigleika, Bean, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezkááá...*:)

25.01.2010 12:55:00 | PIPSQUEAK

blues..
zni tak houpave..
melodie co si s laskou rozumí..
blues..
zpiva poutave..
i moje srdce..tomu rozumi..

tak hodne stestííí

30.01.2009 07:50:00 | Bean

bluesově mi to zní..
můj šálek kávy
oceňuji..

30.01.2009 07:31:00 | Mbonita

hm... to myslím, poznáme všetci... každému z nás niekto chýba... nenávratne

30.01.2009 01:06:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí