Na ubrusu

Na ubrusu

Anotace: ...

Dnes jsem seděl
na sušence,na věnečku,
přisedla si holka
a my nohy dali dovnitř
a povídaly a pojídaly,
začala mi zpívat
oči měla zavřené,
pěknou píseň,o hvězdách
o tom jak jsou vzdálené
měla modrou halenku
jenom na dva knoflíky
a já se k ní sunul blíž
budu ďábel veliký
skočím na ni zepředu
převrátím ji na záda
utrhnu ji knoflíky
jo to bude paráda
zatímco mi spívala
s víčkama na očích
já upadal do tranzu
však počkej holka uvidíš
v tom vyběhnul mravenec
a křiknul na ni "pozor
holka je to pitomec!"
já skočil, skočil do čaje
je po flámu
a ona s mravencem zdrhaje
doprostřed stolu pod rohlíky
pak přišel chlapisko
jak buk veliký
vytáhl lžičku a zamíchal
celé to vypil
a do práce pospíchal
Autor raďo, 30.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, Mario de Janiero, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zpívala tobě, to je od ní hezký, ... a ty? Byls vypitej :-)))

02.08.2009 12:20:00 | BERYL.K

Jó, to můžu dosvědčit, šmíroval jsem ze svý pavučiny...

24.02.2009 15:29:00 | Mario de Janiero

Moc se mi líbí tvé nápady, umíš to podat!

30.01.2009 21:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí