Páteční, večerní život

Páteční, večerní život

Anotace: Páteční, večerní život

Je pátek, hluboko v noci,
jdu si takhle silnicí.
Naštěstí jsem tam, kde chci,
na pořádné akci.

Pivo, ženy, šipky a čaj,
poker, tak sakra hraj.
Musika, jen stisknu play,
to je náš malý ráj.

Každý si tu najde něco,
většinou, každý všechno.
Nehraje se tu disko, ale tekkno,
hej vole, to je kámoš, nech ho!

My jsme tu super parta,
těch správných lidí sorta.
Někoho čeká maturita,
druhé už škola vysoká.

Je naprosto temný pátek,
všichni blázní mají svátek.
Tady nezažiješ žádný smutek,
čuchneš si k rozkvetlým kytek.

Jsou to holky nesmírně pěkné,
některé už kluky mají své.
Všechny jsou kamarádky mé,
krásné zadečky rozhejbejte.

Pátek, večer nekončí nikdy,
konec je až v sobotu.
Přidáš se k nám? Jo, ty,
nebo budeš doma u kompu?
Autor James Tony, 30.01.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Mounkey, Kyška
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo dobrý:)

03.02.2009 22:54:00 | Mounkey

Děkuji mockrát. Snažil jsem se :-)

31.01.2009 10:41:00 | James Tony

Za poetičnost:-))

30.01.2009 14:41:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí