Šílená duše

Šílená duše

Anotace: pocity blázna...

Skrývám svou tvář
nedoufám v budoucnost lepší.
Zastírám pláč
poslouchám, co skrytý hlas věští.

Je to má tvář?
Změněná k nepoznání..
Co radí mi hlas?
Jen další zaříkání.

Řítím se, sklouzávám, padám,
možná že smetu i Vás k zatracení.
Když halím své tělo
do vrstev vetchého oblečení,
ono křičet a spílat by chtělo
vím, nikdo soudný ho neuslyší.

Jako duše má, zmítána šílenstvím
ve tmě mi do uší tepe a křičí!
Pryč s tím obludným tajemstvím
co drásá a ničí!
Autor sioned, 30.01.2009
Přečteno 376x
Tipy 20
Poslední tipující: Bucharovic, padající do neznáma, René Vulkán, Kars, labuť, kikis, Verena, 5thelement, s.e.n, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fascinující, mírně šílená a tím krásná

12.03.2009 10:04:00 | René Vulkán

Máš li pocity blázna, zamluv si místo v mojí poslední báni, nebudeš první první

11.03.2009 17:37:00 | Kars

Poutavá báseň. Někdy je na pováženou kdo je a není blázen.

01.02.2009 08:08:00 | s.e.n

zní mi to jako výkřik do tmy..

30.01.2009 11:51:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí