Ráno v autobusu

Ráno v autobusu

Anotace: ...obličeje píšou příběhy.

-

dnes ráno v busu na čtverce
koukám na ospalého šátkovce
vedle něj blonďák se zalepeným malíčkem,
že by pracovní úraz s hřebíčkem?

po mé pravici sedí Japonka,
sorry, možná i Wietnamka nebo Číňanka
walkmana v uších na plný pecky
je slyštet tuc tuc tuc, ruší to všecky

na levo přes uličku dvě perličky krásné
mlaďounké, vážné až odvážné
ta blond, v lednu při mínus pěti
v otevřených červených lodičkách
brunetka jak panenka z perleti
piercing na rtu a růž na líčkách

a katolík volá: nemravná mládeži!
a lidumil na něj: pojď na pivo a nech je žít

-
Autor nrocinu Jednorožec, 30.01.2009
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, Bíša, Triffid Kolbe, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bylo parádní :)

16.02.2009 09:31:00 | Lilly Lightová

...za obsah tip

30.01.2009 16:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí