Bez titulu

Bez titulu

Anotace: vše už jsem o sobě napsal a je lepši o sobě nemluvit je lepší po sobě číst.

Prázdná lodˇ se houpe u ůtesu a vní je polomrtvý člověk.Přídˇ lodě se zarývá do písečné pláže a lidé poznávají toho polomrtvého člověka.Nechcou,ne strachy nejmenujou.Smrt ho potkala a na nic nečekala vzala mu celý jeho život.Jeho vrásčitá tvář patří kmetovi,ale bohužel je mu třicet let a prožil něco co nikomu nepřeje.Umřela mu žena pak jeho jediné dítě a nakonec umřela jeho mysl.Zbláznil se a umřel.Zůstalo po něm jen torso těla.Smutný pohled v zrcadle mi napovidá můj vlastní konec.
Autor BIBR23, 30.01.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opět - nedivím se tomu, že to nikdo nehodnotí. Dej to do veršů a zkus tomu dát trochu šmrnc, trochu metafor, přirovnání. Ne, tohle je jen jakýsi popis a slátani. A omlouvám se za to hodnocení, ale bohužel je to tak.

19.06.2010 08:02:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí