S tebou na kraj sveta

S tebou na kraj sveta

Anotace: viem že chciet je málo..

..chcela by som s tebou na kraj sveta íst
..a nikdy sa trebárs už nevrátit..

..len ja a ty,spolu odíst
..a tvoju dlan viac nestratit..

..vraviet ti o mne,o tebe,o nás dvoch
..o láske o viere,o mojích snoch..

..snívat s tebou na oblaku
..čo nebom pláva každý den,
..milovat sa tajne vo vlaku,
..žit pre teba,pre náš sen..

..nechcem snívat
..driekmy splívat
..o lásku prosit
..kvapkou ta zrosit

..musíš chciet aj ty nie len ja..
Autor bejbyyyy, 30.01.2009
Přečteno 251x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Netty de Touvenell, Holis, Giginka, Kapka, fab four, Mbonita, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pekné,tie pocity...pekne vyjadrenie...

22.02.2009 18:08:00 | bettuš

Zvláštní - jako bys popsala pocity, který teď prožívám a důvěrně znám. A ke všemu v nádherném slovenském jazyce. Klobouk dolů.)

01.02.2009 10:57:00 | Netty de Touvenell

ST!Krásně procítěná,upřímná,romantická..stručně napsáno-moc se mi líbí =)

31.01.2009 18:48:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí