Němý David

Němý David

Anotace: -

Tesal jsem sochu Davida
holýma svýma rukama
najednou David povídá:
„co takhle ještě sutana?“

málem jsem spadl údivem
když ke mě socha mluvila
pak udeřil jsem kladivem
do skály, která ožila

a atlet slzy z mramoru
my začal koulet pod nohy
oči své zvrátil nahoru
a stal se částí oblohy

a stal se něčím nebeským
prost všeho co mu přebývá
a svědkem věcem nehezkým
já umlčel jsem Davida
Autor Bolder, 30.01.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí