fyzis...

fyzis...

Anotace: jedna taková školní...

malý experiment
při hodině fyziky
jak namíchat elixír Lásky…

/ingredience vášeň,touha
a další tajné složky/…

!Pozor!
přímá konzumace
a
následná aplikace
téhle teorie v praxi
může přinést komplikace…

Seděli vedle sebe
Oba nabití elektřinou
Ona bioložka
On astronomem…

/plaché pohledy stranou - propojeni/...

ochutnali
a vzápětí
k sobě přitahováni
magnetismem…

akustika
vlnění zvuků
v pružném prostředí jejich srdcí
se začala šířit a působit
mechanika
vzájemné polohy těl se změnila...

podlehli gravitaci
a jali se zkoumat
schovaní spolu pod lavicí
chování těles
vlastnosti během dějů
a nejjednodušší formy pohybu…
Autor enigman, 30.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, zvířenka, Bíša, Holis, spare, labuť, Květka Š., Triffid Kolbe, páááááááá, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) skvělá

zjevně nedostatek bromu

17.04.2009 23:49:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Ona byla jeho mlhovinou,
on to chápal jako feromonů proudy...
ale oba řekli si: ,,Škoda - nebylo to dlouhý."

31.01.2009 19:14:00 | spare

Oči dokořán...a to z mnoha důvodů:).

30.01.2009 20:09:00 | Dota Slunská

vidím tam jak mechaniku,elekřinu,magnetismus..a co optika..funguje?:-)
jinak elixír bych nechala spíš na hodinu chemie:-)))

30.01.2009 20:05:00 | Mbonita

Zkoumat pod lavicí - dobrý! No jo, mládí.

30.01.2009 19:50:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí