Ztracená existence?

Ztracená existence?

Anotace: To je taková hodně odlehčená kravina:-)

Má svoje stálé místo na baru,
často mu nadávají do barbarů,
nechápe proč.
Roste jak dříví v lese,
spát chodí nejdřív v deset,
ale až ráno.
Na vysoké nežije si noze,
nejezdí žádným drahým vozem,
jen na kole.
Ale smůla lepí se mu na paty,
na píchlé duše nemá záplaty,
ani jednu.
A lidi říkají mu losere,
on vždycky všechno posere,
nemá štěstí.
Ale nehází do žita flintu,
na všechno má jednu fintu,
říká:
S nadhledem život beru!
nelžu vám, na mou věru!
Autor Horinky, 30.01.2009
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc obohacen co do poezie či obsahu si nepřipadám:) nestálo za zveřejnění

01.02.2009 15:12:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí