Až zemřu

Až zemřu

Anotace: jsem zvědav co budu říkat až ji budu číst až budu vnímat

Žalostnost mládí mého
vychladlého
napnuté struny marně zpívaj' světu
a slepé dřevo, řezba prvních časů,
kolébka, lůno v šedých zdech
je náhle sladké stem hnilobnatých květů...

Když zašlé slunce zpěv milionu hlasů
podivných hvězd se snaží ukrýt v dlaních,
mé mladé oči se těší na šírání,
kdy zpěvy dálek se slijí v jednohlasu
a moje lože se otočí kol světa...

Sladká je vůně borovicových suků,
v hořkosti vody, již piji z rukou tvých
se skrývá cosi, co plynoucích hvězd zvuku
dodává nádech i veršů pozemských...

Opustím kolébku, až zemřu, budu létat.
Autor Bůchví..., 30.01.2009
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: Alasea, s.e.n, Quigleika, okapovaroura, Flamy, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poletíš nízko nad krajinou
a slétneš k zemi
poznáš že je ti milou
řekneš vždyť tady dobře je mi..

01.02.2009 08:14:00 | s.e.n

ještě ješťovatější...

BOT: ONE - tak to je naprosto jasný znamení

30.01.2009 21:32:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí