O slzách a životě

O slzách a životě

Anotace: Zase jeden sonet, o tom, jak přišel do života život

Slza stéká, slzy sbírá,
nade mnou se kdosi sklání.
Slza teče, slzu stíhá,
ptám se, proč ten život nemá stání.

Slza stéká, skráně skrápí,
někdo bere mi hlavu do dlaní.
Slza slzu v louži ztápí,
ten někdo říká: Dost už ptaní.

Život je na vzlykání krátký,
tak jdi a žij.
Nic se nedá vzít zpátky.

Chyť si tu příležitost
a se svým bytím se bij.
Boj se snese i pro radost.
Autor Yves, 03.10.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj vkus , příliš mnoho slz...Aspoň ten konec, je o životě.

05.10.2005 13:03:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí