. . . ZA POLIBEK . . .

. . . ZA POLIBEK . . .

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Bělostné panenství jitra
příslib zvláštní nedotknutelnosti dnešního dne
. . .
Hýčkám si chvíli samoty a ticha
Sobě odevzdán sleduji sněhovou vločku
jak snáší se za oknem budoucnosti
Vábivě něžný pozdrav neznámé
či nezvykle vlídný úsměv času . . . ?
. . .
Možná svěcení prvých květů
Sněženky ze dlaní stařenky
( za dvacet korun)
ovázané bílou nitkou
- Děkuji mladý pane, ať vám oběma přinesou štěstí . . . ! -
. . . za polibek . . .

Bělostné panenství jitra
příslib zvláštní nedotknutelnosti dne
. . .
Ze srdce děkuji Ti za ně . . .

°
Autor rolon, 31.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Holis, Noc17, spare, Lota, vapiti, Kyška, WAYWARD, Churry, Lucie Teru, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neobyčejnýzážitek "o)

31.01.2009 09:55:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí