Štěstí

Štěstí

Anotace: Věnování všem mým přátelům a celému ,,gangu'' chudejch..:-)

Vsichni mí chudí miláčci mí,nejen vy,
ale i spousta dalších které miluji
chci s vámi všechny radosti i smutky prožívat
a s vámi si život užívat,
tak krátký a chudý:-)
všechny vaše slzy smutku o radosti pochytat
lásku a klid do srdcí a duší vašich dát
a jen to nejlepší jsi jen a jen pro vás přát

Co bych bez vás dělala nevím...
a tak tu sedím, pro vás básničku skládám
jak moc si vás vážím
a celé své srdce do toho dávám

Jsem vděčná za to že jsem vás potkala
že štěstí není hmatatelné?
vždyť VY jste mé štěstí
které jsem si s vámi utkala
vlákna jsou pevná jak ocelová lana
které by ani sebevětší vichřice nepřetrhla sama

Mám se na koho obrátit
komu se svěřit
za to vám děkuji
prátelství mé nedá se změřit

Jsem tu pro vás
budu oporou vaší až budete v kaši:-)

Však přátelství se musí pěstovat jako květinka
je křehké a citlivé
udržujte si ho
je to do ráje pešinka
Autor Heavy, 31.01.2009
Přečteno 622x
Tipy 6
Poslední tipující: Gapa, STIMPRE, kikis, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahojky,tak jako jeden z čelnu "gangu chudejch" mužu říct,že my to cejtime na stejno,bez tebe by to nebylo vončo:-)

02.02.2009 15:18:00 | Gapa

moc krásný :)

01.02.2009 14:00:00 | *small devil*

Vítej na Literu :o)

31.01.2009 10:23:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí