Johanka z Arku

Johanka z Arku

Anotace: Všichni ji znáte, Panna Orleánská!!!

S andělskou tváří
křehká a citlivá,
s poselstvím od Boha,
venkovská dívka.
Nezkažená,vyvolená,
pokorná a čistá.
Něžný její hlas
ke mně promlouvá...

Se srdcem velikým,
se srdcem na dlani,
Bohem milovaná,
Bohem vyvolená,
Panna Orleánská!

Nastal čas, kdy zazněl Hlas
a Panna Jana
se jím stala.
Byla dítě,
ale Bůh Veliký si volí malé,
aby porazil velké!

Ani plameny hladové
nespálily tvé srdce
a z vrcholu hranice
jsi vystoupila do Nebe.

Lidé pravdu neznají,
lidé se pravdy bojí,
když jsi stála před nimi
-upřímná-
báli se tvé veliké víry!

Dala jsi jim svobodu,
lidu Francouskému.
Tvůj úsměv dal naději
těm, co ji ztratily.
Čistá dívka,
v čele svaté armády!
Autor Koli, 31.01.2009
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Rotorx, Martin Němeček, Squat_the_world, Tygropes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí