Sen

Sen

Anotace: ...

Dobrý den, muži s krásným pohledem,
který kdysi v lese, zdá se, zaslechla jsem
od té doby, srdce moje
pro něj stále bije.
Vy stojíte v rozpacích?
To i já!
Nesmyslně jsem se prořekla.
Utíkám ani nevím kam.
U svého oči si schovávám.
Vy, hrdina mých snů, dávný rek
mého vyznání jste se nezalek
nejsem Popelka a nezbyla tu stopa,
což je, mírně řečeno, malé faux pas.
Kůň vpřed i se mnou vyráží,
jedete za mnou?
A s jakou kuráží!
I křoví se o Váš krunýř rozráží.
Můj sen je dosněn, jaká škoda,
už nezbývají žádná slova,
jen v uších doznívá -
Váš hlas
Autor laschena, 31.01.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :) jsou v ní hezké slovní obraty.

31.01.2009 18:55:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí