Nemajíc název

Nemajíc název

Anotace: Dost jsem musela vymýšlet slova...No nemohla sem najít název...

Když večer svítí
Měsíc jak mořské šupiny.
Jsem v rybářské síti,
Jak láska v žití.
Jarní kvítí
Snad jen básnici cítí.
A země číší,
Velká změna dní.
V noci
Jsem plna mocí.
Jen stříbřité sály
Nás dříve sbližovaly.
To jen průkopníci
Se znovu objeví.
Slova upřímnosti
Pohladí nás v srdci.
V celé zázračnosti,
Přijde čas úcty osobnosti.
Slunce svítí
No mraky mu stíní.
Autor bettuš, 31.01.2009
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí