Miloval

Miloval

Anotace: Může se stát každému

Miloval život, tvůrce mnoha epizod.
Miloval život, poťouchlého přítele,
tváře anděla ale pekla ctitele.
Umí poskvrnit duši myšlenkou necudnou,
krásu pak zaměnit příšerkou osudnou.

Miloval život, jeho zvláštní návyky,
lesk kasin i zasmrádle putyky,
dětský smích a chůzi krásných žen,
tichým ránem býval okouzlen.

Miloval život, pozlátko na očích,
toulky bez cíle po nocích,
hledajíc útěchu v náručí neznámých,
stejného osudu srdcí zklamaných.

Miloval život, střípek barevný jak duha,
co černé barví do růžova,
rozumu říká jsi pánem osudu,
srdci však nasadí trnovou korunu.

Miloval život, chtěl řídit jeho chod,
zapomněl, že život je tvůrce epizod!
Autor Milbau, 31.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Tacca, Agniezka, Kars, Lissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu smutná, hodně k zamyšlení, hezky napsané, fakt

02.03.2009 17:33:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí