Řasa mi spadla do klína

Řasa mi spadla do klína

ŘASA MI SPADLA DO KLÍNA

Řasa mi spadla do klína
Užasle na to zírám
Kouř z cigaret se tu prolíná
Já jen tebe vnímám.

Ta řasa je tvá, co teď s tím
Zvedni ji, co se dělat dá
S kamenným srdcem mým
Přesto neříkej mi pá.

Snad abych šel, říkám pořád
A ty krásné „nechoď“, já ti odolám
Jsem takový hrozný neřád
Těším se, až ti jednou zavolám.

Tvá fotka mě zebe
Nestačí mi nic
Chci tu míti tebe
A ničeho víc.

Studna lásky hluboká je
Spadnout do ní s tebou
Kdo je hříšný, ať se kaje
Tvé ruce se zebou.

Podej mi je, bude teplo
Až tě zřím, mě bude více
Svědomí mi něco šeptlo
Točí se mi hlava, vidím tvé líce.

Vlasy máš tak rusé
Na tebe jsou všechny dívky krátké
Zkusím pak vnímat v kuse
Tvé polibky sladké.

Můj večer bez tebe
I na dálku, nepředstavím si
S tebou je krásné i šedé nebe
Z karet domek já postavím si.
Autor Zasněný básník, 31.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: slečna.závist, WerunkaaXD, lady_esik, Vlk v rouše, kikis, Dev_LATea_princess, nejsembásník, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná básnička

27.02.2009 19:41:00 | WerunkaaXD

Další z těch nádherných...

31.01.2009 20:25:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí