Vakuum života

Vakuum života

Anotace: Absurdní... hmmm... tak asi absurdita.

Noc bez tmy
a den bez světla.
Je to jak vakuum,
vakuum života.

Noc bez snů
a den bez přání.
Život je bez smyslu
a někdy až přehání.

Andělé bez křídel
a démoni bez temnot.
Řeky jsou bez zřídel,
věci jsou bez hodnot.

Hodiny bez minut
a roky beze dnů.
Časem se ztratím
a nakonec zahynu.

Milenci bez vášně,
manželé bez svatby.
Jsou to jen podivné,
prazvláštní dohody.

Satanem bez pekla
a svatým bez nebe.
Sklenka už přetekla,
nalévám bez tebe.

Noc bez tmy
a den bez světla...
To je tím vakuem...

Vakuem života...
Autor Veverushka, 31.01.2009
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Tempaire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí