Ztracení přátelé

Ztracení přátelé

Anotace: ...

Vzpomínky jako sníh,
na prach nám shořeli,
přátelé kdesi se,
ve stínu ztratili,
jako smích v sobotním ránu,
jak mlhavý opar z páteční noci,
stejně tak hvězdný ten prach,
rozfoukán ze srdcí byl,
nezbyl než pozdrav,
z odcizení nám jediný zbyl.
Autor Gabriel17, 31.01.2009
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišiačik, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

báseň má čaro, nejakú neidentifikovateľnú príťažlivosť...

27.02.2009 15:51:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí