nic mě nenapadá...

nic mě nenapadá...

Anotace: i tak to múže být...

Narvaný autobus jel, plný dokonalých těl
Ulice jsou přeplněné, tvé myšleny potlačené
Policejní hlídka honí srny v lese,
za to že kytky jedí na státní pasece

Holky jako z časopisu u tyče se vrtí
děti s patkou přes své čelo, hrají si se smrtí
Nemá cenu nadávat, svoje ústa přemáhat
všichni jako stáda ovcí ženou se za budoucností
Nepřizpůsobíš-li se tomu tlaku, tak tě zavřou do pasťáku!!
Autor Brutální všechno, 31.01.2009
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, kikis, drsnosrstej kokršpaněl, HonzaJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv pro výběr slov, pochopení pro myšlenku

01.02.2009 11:14:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí