Na návštěvě

Na návštěvě

Anotace: za komentáře bych byla vděčná...ať jsou jakékoliv

Dveře se otvírají
a já ho vidím
jak se šibalsky usmívá
a taky cítím
když mě objímá
jak se celá třesu

Vede mě do jeho nory
a už po cestě se svlékám
je to jenom trapná story
snad nikoho nepolekám...

Přijdem tam
a on mě hodí
do nadýchaných peřin
koukám do očí
čekám co přijde
už za pár vteřin.

Plíží se ke mě
jako ke kořisti
a říká zavři oči.
Cítím svázané ruce,
pak jeho dech v podbříšku
hlava se mi točí

Hraje si s mým tělem
hltá káždý výraz
v mé tváři
a to jak mé oči září
a sám se přitom blíží
k té vrcholné křeči...

....

Už jsme odpočatí
pere se s uzly
které jsem nevědomky
utáhla.

Pout zbavená
potem zkropená
znovu ho svádí
s šálou za zády...
Autor Pastička, 01.02.2009
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: Blázen? =), boruvka175, sondulacek, 6thSun, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...průsery jak vyšitý,ale fajný.Jen kdyby nám to potom bývalý holky nevyčítaly. :-)

01.02.2009 00:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí