To nejhorší co se může stát

To nejhorší co se může stát

Anotace: ZMÁČENÁ SLZAMI NEBE ŘEKLA, ŽE MILUJE JEN TEBE:Dotek rtů co touhou hoří, musí lásce sbohem dát, v temnotě a v údolí smutku budou srdce umírat..

Vzali nebe
náááááám
a já mám žít bez tebe,
ale láska zůstane dál.
Kdo z nás dvou miluje víc,
a je vůbec možné tak moc milovat?
Lásko byl jsi jenom snem,
zdál ses mi na malou chvíli,
však bolest z probuzení - ta nepomíjí.
Odcházím, aniž bych chtěla,
naše náruč oněměla
a všechna lidská bolest zvítězila.

Ano odcházím a snažím se tě povzbudit,
i když už nechcem dál jít
a nechcem o nic zápasit.
Chce se po nás to, co ty nemůžeš mi dát.
Tak sem tě donutila říct mi sbohem,
i když jsem věděla že jsi mým Bohem..
Má to už být pryč
a ty bys měl jít dál..
Láska, co má vždy dveře dokořán
taková nepatří nám.
A nevím vůbec proč, ani nevím kam,
bez tebe se má lásko dám.
JEN VÍM, ŽE MI NIC JINÉHO NEZBÝVÁ.

Přemýšlím k čemu jsou sebevraždy?
Umři se mnou pro mne
a budem svoji navždy,
vždyt už špatné věci a zlí lidé nás pohřbili
a já se musela dívat na tvou vlastní zkázu
a v tom lednovém mrazu
tě ještě víc chladně opustit proti vlastní vůli!
protože to chtěli jinííí
Autor Dedillope, 01.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí