Zákopy

Zákopy

Anotace: ..

Žijeme spolu,jsme každý sám,
na své straně polokoule-zamotaní do mlčících polopravd
a křičících lží..

Na své vlastní rovnoběžce trváme,
odmítáme změnit šířku..
Přes oceán dis---harmonie,
těžko hledat smíření..

Každý z nás,svůj vlastní zákop má,
a svých zbraní vzdát se-odmítá..

Zákop plný těžké munice,
zahrabali jsme se do něj...
a svým způsobem..je nám v něj hej...

Roztrhaný bílý cár,na kopí nabodnut,
válí se ve sněhu,
nepoznaný,neuznaný...

Oba nás čeká-boží odplata...
Autor saralara, 01.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí