Maminka

Maminka

Anotace: Pro mojí maminku. Já měla štěstí, že jsem ji potkala, miliony dětí, štěstí nemají.

Maminka

Maminko moje, ty jsi mě vyvedla,
z díry černé, kde zapomenuta jsem byla.
Ta díra, kde vloženo dítě je,
když nepotřebné se narodí.

Smutno mi bylo a tety mé
mi nechtěly lásku dát, byť snaha byla.
Leč spousty nás takových, lítalo kolem jejich sukně,
žadonilo o pohlazení, milé slůvko.

Pak přišel den, kdy ve dveřích jsi se zjevila,
ztuhla jsem a štěstí mnou projelo.
Vrhla jsem se Ti do náruče a ty mě objala,
slova nebyla nutná, lásku jsme k sobě pocítily.

Maminko, přišla jsi pro mě?
Ptám se svýma dětskýma očima,
a ty mě pohladíš a odpovídat nemusíš.

Teď mám domov díky Tobě, moje maminko,
mám lásku Tvou, mám kde žít.
Ač nejsem z Tvé krve narozená,
Tvá láska je bezbřehá, nikdy jsem nepocítila,
že nejsem Tvá.

Maminko moje jediná na světě,
děkuji Ti za Tvou lásku,
jsi pro mě všecko, všecičko,
moje maminečko.
Autor meggen, 03.10.2005
Přečteno 1394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Spousta "vlastních" dětí se musí stydět, že to neumí tak říct a možná to ani necítí, krásně citlivé, taky mám kouzelnou maminku :o)

15.11.2005 20:04:00 | michala

Opomněla jsem tě uvítat na Literu, teď vše napravuji. Jen piš děvče dál, vylévej své srdce, k tomu tu Liter slouží...

05.10.2005 11:20:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí