Květy z věty

Květy z věty

Anotace: -

Květy z věty
očichávám rád
do rulety
eliptických vad

do černých pokojů
ze slepých nábojů
se skrýt
do mosaze květy z věty vrýt

na lov slov
se vydávám vždy sám
a svůj kov
jim v srdcích zavrtám

chci jenom tušit
o tom jak rušit
tvůj klid
a potichu se jako inkoust vpít

štěstí v tresti
nemá tolik sil
na pelesti
mnoho jsem ho pil

na rušném náměstí
s polibkem poštěstí
se bít
pak na náhrobku květy z věty mít.
Autor Bolder, 01.02.2009
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Borecká, kikis, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí