Zkoušej to, prosím

Zkoušej to, prosím

Anotace: ...

Chtěla bych,
abys uměl číst mi z duše
a slova stala se přebytečnými.

Chtěla bych,
abys jedinou střelou z kuše
zasáhl mou komoru srdeční.

Chtěla bych,
aby naše píseň neskončila jako smuteční
a černé růže nepřišly na naši adresu.

Chtěla bych,
aby úcta ke mě proudila Ti v žilách,
protože tvá úcta je jediný cit,
který se světlem si odnesu.
Autor K.lara, 01.02.2009
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, Mounkey, contionor, Stinking Lady, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné:)

14.02.2009 18:59:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí