Dáma ve věži

Dáma ve věži

Anotace: trochu moc romantická

Zakletá dívka z věže vyšla
cesty se rozbíhají do daleka
Pozvedni oči, moje milá
na bílém koni princ tvůj čeká

Na širé pláni cítíš se tak sama
On pochodeň je, která plane
V rukách jeho klíč je i cesta
a všude kolem nepoznané

Snad duše dvě a jedno tělo
Pravda a věčnost blízko sebe
Srdce se dotýkají prachu hvězd
však ještě daleko je nebe

Čas plyne, i dnes stát se může
že cítíš se tak sama mezi všemi
Tak ostré trny mají všechny růže...
Však nejsou z nebe, rostou v zemi!
Autor Markéta Hl., 01.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, BArBArKO, Skalsky Pavel, labuť, Mbonita, WAYWARD, Zasr. romantik, enigman, nejsembásník, raďo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-st- jsem jako nezapomněl na počest té dámy...

01.02.2009 17:22:00 | rybí prdy

Já nevím, co kromě toho, že se mi moc líbí, mám říci... A tak se nestyď za tu romantickou polohu, máš-li Ji v sobě... Ještě jednou_ líbí*

01.02.2009 17:21:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí