Vesmír

Vesmír

Anotace: Včera jsme to řešili.A nevím.

Jak vesmír vznikl?
To je stálá otázka.
Já veličinou nazývat jsem si ho zvykl
a to byla velká nadsázka.

Vůbec mě vám nenapadlo,
přemýšlet jak to všechno začalo.
Jestli se vám někde něco nerozpadlo,
To by ale zase nekonečno na zadek dostalo.

Ne vesmír je nekonečný,
alespoň se to tak učíme.
Vzdálenosti jsou to nezkutečný
A mi taky jenom kousek vidíme.

Můj mozek nekonečno
si nedokáže ani představit.
Sála z toho nebezpečno
a to se může rychle dostavit.

Proto zatím budu věřit,
lidem co tomu rozumí.
Četby to tak dále těžit,
protože můj mozek odpovědět neumí.
Autor snupicek, 01.02.2009
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: hezule, NikitaNikaT., Bíša, jedam, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí