Vím

Vím

Anotace: http://cz.youtube.com/watch?v=YOkijlpfpHc&feature=related moc obdivuju, moc bych chtěla být, mílovým větrem ohnivých nocí..

Byl jsi ten nejsladší pád
a já
nikdy tak nemilovala rozbitá kolena,
a
vzduch nikdy nevoněl tak sladce,
jako když jsem mohla myslet na to,
že se jednou vrátíš.
A teď o tobě sním,
jako bys byl součástí
života, co tak rychle utíká dopředu,
uspíšen lidskou malicherností.

Já vím, je tolik se co učit,
tolik, co dohánět
vím, poběžím dál
s větrem o závod
je tolik důvodů proč se smát
a proč
být
jako malá ve své duši.
Autor Dilla, 01.02.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Badya, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí