Říkám si...

Říkám si...

Anotace: No, není to tu hezký? Ne.

Nálady se mění víc než kouř nad komínem,
a větru nestačí,
žumpa s visačkou svět se plní lejnem,
a plavajzník se otáčí.

Říkám si,
přirození přiskříplý do dveří,
vypadá jako skvělý nápad,
nikdo se moc netváří,
že by mu vadilo, kdyby mi upad.

Říkám si,
i přes nepřízeň osudu,
je život pestrý jako podzimní listí,
brečet nebudu,
když krásné děvče na mě myslí.

Jenže k čemu to frajerovi je,
když co ženská, to bestie.
Autor Labraccio, 01.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí