Tibet

Tibet

Anotace: ..

Tady plotny nepálí
ani žhavý z uhláku
taky jsme se nebály
sáhnout rukou do mraků
v motlitbách a meditacích
obklopeni kvítím
svět peněz a informací
směšný zdál se býti

Po hřebenech střechy světa
jako bych tu byl už léta
dotýkám se hvězd
zapomínám na bolest
v prachu cest a bez prachů
bez úvěrů bez krachů
v tomhle kraji dalajlámy
je mi jako v břiše mámy.

Tady plotny nepálí
ani žhavý z uhláku
jdeme jen tak do dáli
jako starci bez zraku
jenom s holí,batožinou
přes převisy nad roklinou
po tom kraji dalajlámy
kde je nám jak v břiše mámy.
Autor zenge, 01.02.2009
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: židle, NikitaNikaT., jedam, Kapka, Zasr. romantik, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný obsah, zajímavý a myšlenkový. Líbí se mi.

02.02.2009 18:02:00 | NikitaNikaT.

Taky líbí.

01.02.2009 22:49:00 | Kapka

Líbí st.

01.02.2009 21:15:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí