Malinké princezny

Malinké princezny

Anotace: ....

Stmívá se, děti spí
a jejich maminky
boky hýbají na šichtě
večerní.

Vzpomínají na šťastný život
a krásné mládí
na lásku člověka
bez trenek svlíkání.

Kam se poděly ty mladé duše?
Kroutí se na baru kolem tyče.

Svlékají kalhotky pro trochu „škváry“,
Šťastnými dělají nešťastné páry.
Autor Holmy, 01.02.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kapka, 5thelement, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivá.. bohužel...

01.02.2009 21:04:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí