Chybovat je lidské...

Chybovat je lidské...

Anotace: Prý: "chybami se člověk učí", pak chodil by po světě samý učenec...

Na břehu řeky sedím,
do jejích vln hledím.
Ne, ryby nechytám,
to své chyby počítám.

I s mojí vizáží,
řeka vše odráží.
Ryby si v ní plavou,
náladu maj hravou.

Jedna chyba, druhá, třetí,
je jich všude jako smetí.
Bez chyb nikdo není,
je to naše jmění.

Sedím na břehu řeky,
mohu tu být věky.
Najít člověka bez chyb,
jak vidět řeku bez ryb.
Autor Wacurabbu, 02.02.2009
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jana M., danaska, Kapka, zzlatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad, dobře se četlo. Malé výhrady bych měla, ale proč být puntičkář.

02.02.2009 11:13:00 | Jana M.

Je to tak.

02.02.2009 10:20:00 | Kapka

Žádný učeny z nebe nespdl,
ale blbcama, jako by po nás házeli... T

02.02.2009 09:25:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí