Týdenní

Týdenní

Anotace: ..běžný pracovní týden

Týdenní

Společné večery, jeden jak druhý.
Ve středu nevěry, ve čtvrtek dluhy.

Pátek pak sloní noc, leč bez paměti.
Sobota s tentononc, pak cizí děti.

Neděle uteče, za krkem deku.
Pondělí brý večer, zas do převleků.

Úterý bez láhve už ani ránu.
Středa je známá a takhle...

...jen brzo k Pánu.
Autor Eliott Fargley, 02.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, Lorraine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí