Roky v kruhu

Roky v kruhu

Anotace: všechno souvisí se vším

Kruh zasvěcených uzavřel se
Obětní oheň zvolna vychládá
Žár udržet, teplo, světlo
nové oběti si vyžádá

Proč všechno, co jde samospádem
v pohybu zvolna zastaví se jemně
Co zastaví se, leží ladem
Co leží ladem, prach je země

Mír žádají si srdce okoralá
taková srdce v míru klidně spí
Lampička touhy bliká malá
a leckdo skomírá sám s ní

Kdo vnáší oheň v srdce naše
a setře slzu všelikou
Kdo požár potom bude zhášet
až vzplane silou velikou

Já nevím, já si nejsem jistá
jestli to všechno nastane
Zda na zemi bude dost místa
pro všechny bitvy prohrané

Zda z vítězů tu zbude někdo
kdo bude mít dost sil
oznámit králi Pyrrhovi
že opět slavně zvítězil
Autor Markéta Hl., 02.02.2009
Přečteno 304x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Monsignore, hezule, WAYWARD, Dao de, enigman, Skalsky Pavel, Kubino 2, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvláštně plyne,k obsahu náramně

02.02.2009 18:40:00 | WAYWARD

smutná
pěkná

02.02.2009 17:45:00 | Dao de

Oh, mystika veliká...*

02.02.2009 17:19:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí