________Bola raz___________

________Bola raz___________

Anotace: Príbeh neúspešnej autorky, napísaný neúspešnou básňou.

Bola raz jedna
snívajúca duša
Ktorá chcela
aby sa jej dielam
sláva ušla

Bolo raz jedno
naivné dieťa
ktoré si myslelo
že ľudské srdcia
len pre poeziu svietia

Bolo raz jedno
staré, ošúchané pero
Ktoré každý deň písalo to
nepreslávené meno

Bol raz jeden papierik
na ktorom sa črtala
báseň, v ktorej
plnil túžby anjelik

Bola raz jedna hrdzavá jeseň
a práve počas nej
som zložila túto
báseň
Autor Mišiačik, 02.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) krásně vyjádřené...nejsi neúspěšná autorka!!Ani omylem..píšeš nádherně..upřímně..prostě to,co cítíš a jsi má oblíbená /spisovatelka/básnířka/ =)

02.02.2009 20:09:00 | Giginka

Moc krásně jsi vyjádřila sama sebe a své básničky.

Patříš mezi mé oblíbené.

02.02.2009 18:42:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí