Neviditelný

Neviditelný

Anotace: ...přijd,já počkám...

Díváš se správným směrem?
Nebo zas je to pouhý klam?
Já sama sobě-někdy nepřítelem,
ukaž mi správnou cestu-jsi tu sám?

Já nevidím tě pouhým okem,
však cítím lehkou vůni tvou,
a chci tě hýčkat-hladit dlaní,
a city ve mě-zas se rvou.

Však nejsi mým,- i pro ostatní,
a únavu tvou nedáš znát,
jsi potřebou mou každodenní,
tak postůj chvíli-zkus mě hřát

Prý před tebou i ledy tají,
no to mě tedy povídej,
jsi pánem mým,sny se mi zdají,
svou pozornost si užívej.

Že musíš už jít,teď tady hlásáš,
a já ti plně rozumím,
můj Osude-jsi pouhá krása,
já bez tebe být neumím...
...tak prosím...
zase někdy...budu čekat...
Autor sondulacek, 02.02.2009
Přečteno 331x
Tipy 18
Poslední tipující: hezule, Bíša, Holis, její alter ego, Psavec, labuť, Ztracena.v.realitě, NikitaNikaT., j.c., enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí.

02.02.2009 19:45:00 | Psavec

Moc pěkná báseň...

02.02.2009 17:39:00 | Květka Š.

Kdysi jsem také čekala... osud mi přinesl něco nového a lepšího...

02.02.2009 17:37:00 | NikitaNikaT.

Kdo ukáže cestu správnou
na rozcestí mnoha cest?
Někdy líp nezvolit žádnou
zavřít oči a dát se vést
***
Jiří senior

02.02.2009 17:17:00 | j.c.

Mám báseň Neviditelná...ale tahle ja krásná!

02.02.2009 16:22:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí