Pomedzi.prsty

Pomedzi.prsty

Anotace: ..potichu len tak žijem.

-
Flipsyde – Someday
http://cz.youtube.com/watch?v=vyI9w3qBkWo
-

*
Sny vplietam do pavučín
Kútnikov domových
Nadránom
Keď na mihalniciach
Príliš pomaly blednú

- nikdy nestihnem ich zabudnúť

Pár minút ukradnem si
Čisto pre seba len
A s rannou rosou v dlaniach
Bosými nohami
Privítam prvé záblesky slnka

- zakaždým majú inú chuť

Izbu rozvonia záblesk škorice
V šálke s kávou
Ja vnímajúc jej mäkké teplo
Spod viečok privretých
Chystám si deň

- niekedy úplne nerozvážne
až z toľkej neistoty na šiji ma mrazí

A potom rozbehnem sa
Zdanlivo bezcieľne
No s úsmevom nezlomným
Cez spŕšku náhod
Možno až príliš drzo

- kolená oprášim
ak život na ne náhodou ma zrazí

Dnes prirýchlo letím
V ústrety zajtrajším spomienkam
Pretože včera
Budúcnosť nechala som si
Pretiecť pomedzi pokrivené prsty

- vôbec som nemala snahu tomu zabrániť

Viem, že večer predsa
Niekde pristáť musím
Snáď, dúfam nie vyčerpaná
Až do poslednej kvapky
Úprimných citov

- ako najlepšie viem.. snažím sa žiť

*
Autor lennerka, 02.02.2009
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, její alter ego, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdo teda žije?

02.02.2009 20:50:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí