Bitva na Bílé hoře trochu jinak

Bitva na Bílé hoře trochu jinak

Anotace: ...

V zajetí proradných žampiónů
probouzím se vprostřed bitevní vřavy
kolem se míhají světla lampiónů
a každý zapomněl na dobré mravy

jako včelí úly bojiště hučí
hukot nesmírný moří moji hlavu
lidi na mě prapodivně čučí
sám zajatcem mlhavého davu

do obrazu vstupuji a vystupuji
bitevní fangle divoce vlají
s Jindřichem Šlikem živě debatuji
ranění koně zoufale ržají

najednou pode mnou pevná zem
úlevnou skutečnost zjišťuji
pominul dlouhý halucinogenní sen
tak teď svědomí zpytuji

V Praze, v galerii,
před obrazem bitvy na Bílé hoře
Autor Kubino 2, 02.02.2009
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osobité snové pojetí:-)

02.02.2009 16:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí